На опита и приемствеността между поколенията ще бъде посветено тазгодишното издание

...
На опита и приемствеността между поколенията ще бъде посветено тазгодишното издание
Коментари Харесай

Конференция среща млади предприемачи с големи имена в бизнес средата у нас

На опита и приемствеността сред поколенията ще бъде отдадено тазгодишното издание на бизнес конференцията „ Предприемачи на бъдещето “, която се оргинизира от Investor.bg. Този път тя ще даде опция  млади бизнесмени да се срещнат и разговарят  с потвърдени и огромни имена в бизнеса, които ще им опишат от първо лице всичко най-важно към стартирането на сполучлив бизнес.

В рамките на къси изявленията шестима авансово подбрани млади бизнесмени могат да зададат своите въпроси към едни от най-големите бизнес водачи в страната и да научат скъпи препоръки за развиването на печеливша започваща компания.

До 24 май всеки млад бизнесмен, който желае да получи шанса да интервюира някои от най-големите бизнес имена и вложители в страната, може да кандидатства като попълни въпросник с информация по отношение на стартъпа, който съставлява. Екипът на Investor.bg ще подбира шестима от всички кандидатствали, а един от определените ще получи спомагателната опция да организира и персонално изявление в деня на събитието на 10 юни.

„ Тази година е доста специфична нас в Investor.bg, тъй като честваме 20 години от основаването си. През тези години отразяваме всички най-важни процеси в бизнеса и финансите, демонстрираме положителните образци и се стремим да бъдем потребни за развиването на пазара. Затова и към този момент повече от 10 години организираме профилирани бизнес, финансови и инвеститорски полемики, и развихме събитие, ориентирано извънредно към предприемаческата общественост. Именно във връзка 20-ата ни годишнина избрахме фокусът му да бъде ориентиран оптимално върху това то да бъде потребно на всеки млад бизнесмен “, изясни основният редактор на Investor.bg Бойчо Попов.

Стартъп фирмите и техните представители, които вземат участие в цифровото събитие на 10 юни, ще бъдат показани и в специфична секция „ Предприемачи на бъдещето “ на Investor.bg. Всичко забавно към конференцията, менторите и участниците в нея може да бъде проследено и в специфичната графа Bloomberg TV Интервю пo Bloomberg TV Bulgaria, която през идващите седмици ще бъде отдадена на предприемаческата екосистема и на събитието на Investor.bg.

Повече информация за „ Предприемачи на бъдещето “ 2021, както и условия за кандидастване вижте на дигиталната платформа за събитиякъдето конференцията ще се излъчва онлайн на 10 юни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР